Award.. Award =D

ditagged sebenarnya.. oleh : Mizz Sofahani..

Dah lama tak update blog nie sebab bz dgn presentation kan..

papepon thx la sbb bg award neyh! sgt comey siot!



thanx skali lg sbb xsangka dpt award ni (mood terharu,hehe)
jika rajin akan ku tulis dgn best lagi dan lagi..!


Rules utk tag ini..
1. Bagi just kat orang yang dirasakan GILA-GILA / BEST
2. Bagi kat 5 orang sahaja
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok ! (buat trackback sahaja pun sudah memadai)


Sape yang gila n best tue…..????

aku nak awardkan benda ni kpd….
1. Kudozu
2. Maisarah Razali
3. Ali Asyraf
4. Fariza
5. sape-sape lagi laaa..


ha,ape lg..cpat2 la amik award ni! bangga x? =P

2 Comments

  1. thanks!!~

    blok saya mana best. craps je!
    heheh!

    anyways, dh tukaq link tau.

    http://www.awekpakya.blogspot.com

    [mmg poyo pon]

    nisdasyarfini : perlu ke tukar2 alamat blog?? huhu..

    hihi

  2. izah camne nk jwp tagged ni… xreti la..( bole x buat statement ni..hehe).. xreti laaa…huuh…nnt ym ajar k…^_^

    nisdasyarfini : apakah?? tak boleh buat statement nie.. just amik n paste jek kat akak ny blog.. huhu..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s